Vilă de vânzare Militari

Vilă de vânzare Militari

Pret: 355.000
Listing ID: 4644
Camere: 5
Băi: 4
Suprafață utilă: 180 m²
Construită: 266 m²
Balcon: 1
Parcare: Garaj
Incălzire: Proprie
An construcție: 2010
29/10/2019

Caracteristici:

Descriere:

Avem plăcerea să vă prezentăm la vânzare o vilă deosebită, construită la standard american, situată în Militari, aproape de Militari Shopping Center, pe o stradă foarte liniștiită, unde găsim numai case și vile noi. Zona este deasemenea una verde, calmă, fără zgomot sau poluare.
Vila este construită pe un teren de 821 de metri pătrați, cu deschidere la stradă de 20 de metri și este compusă din 4 dormitoare cu suprafețe de 14, 17, 20 și 23 de metri pătrați, living ultra generos de 31 de metri cu spațiu pentru șemineu, 4 băi, bucătărie, pivniță, o terasă foarte frumoasă la parter și alta la etaj, ambele cu vedere către curtea din spate și pod. Găsim deasemenea mergând cu mașina pe alee un garaj pentru 3 mașini, cu o suprafață utila de 31 de metri pătrati.
Vila este la gri/alb, lăsând astfel viitorului proprietar posibilitatea de a-și personaliza total noul cămin. Toate încăperile au tâmplărie PVC cu geam termopan iar unele dintre acestea au și uși.
Vila dispune de toate utilitățile – curent, gaz, apă și canalizare. Drumul până la vilă este foarte bun. În apropiere, la mai puțin de 3 minute cu mașina, găsim supermarket – Metro, Carrefour, Auchan, precum și renumite magazine de îmbrăcăminte, fast-food, construcții sau amenajări.
Vila este recomandată unei familii care pune accent pe un aer curat, pe o zonă verde, pe o curte generoasă, pe un spațiu propriu de joacă pentru copii sau pur și simplu pe relaxare, fiind în același timp conectați la viața tumultoasă a orașului.
Pentru orice alte detalii vă stăm la dispoziție.

Prin butonul "Adaugă la favorite" puteţi salva anunţul pentru a-l putea revedea la final, puteţi vedea poziţionate pe hartă toate anunţurile favorite si - mai mult - puteţi compara toate ofertele pe care le-aţi adăugat ca "Favorite", ajutandu-vă astfel să luaţi cea mai bună decizie! Aceasta vă aparţine!

Localizare pe hartă:

Contact: